fredag 24. oktober 2008

MITT  LILLE LAND ........................

33 BLOGGLANDIA... har smakt litt på det ordet ei ri....... Friplass?  Drømmeland? "Tilfluktsrom"?  BLOGGLANDIA......hmm..... Eit nydeleg LAND og det er hit eg drar når eg er rastlaus og er trengd for selskap, når eg vil sjå kva dei andre "innbyggarane" styre med, eller berre for å sjekke om nokon har "snakka" med meg idag:) Setter meg foran maskina og glaner og trykker i veg.

24

...... utan tanke på korleis eg ser ut..... Det er det som er så flott. Her kan eg sitte og "snakke" med bloggvenar utan både sminke og anna stasj:) ... utan tanke for kva eg har på meg eller korleis huset ser ut..........      betyr ikkje det dugg:)

1918 

Her er eg meg sjølv på både godt og ondt, og her blir eg akseptert for den eg er! Kan berre la orda renne inn i BLOGGLANDIA vel vitande om at nokon "høyrer" meg:) Det er ikkje alltid at orda som kjem ut blir flotte bilder, men meininga er der.........

23

..... og bloggvenane mine forstår kva eg meinar. Og i løpet av berre knappe to månader har eg fått mange i BLOGGLANDIA. Lett å bli kjent med andre her:)  Nokre få klikk på den optiske musa gjer underverkar .....

16

og vips har du fått ein ny ven:)) Her inne er lett å gi ROS, her er ein hyggeleg tone og her er snille innbyggarar:) Og det er slik eg vil ha det - både her og elles. Så ser du meg inne i bygda ......nøl ikkje men sei HEI:))

27

10 

Her skal eg kunne uttrykke mine tankar og meiningar , dele dei med venane mine med godt samvit:)  Le og gråte og berre vere meg sjølv:)Eg stortrivast her i BLOGGLANDIA og har tenkt å busette meg fast:) Det er takka vere Anne Grethe og  Stine at eg fekk augene opp for dette flotte fenomenet:))

20

6

Tusen takk for mange koselege og hyggelege kommentarar - både om kvardagstankar, dilledallerier og  om solstråla mi Silje. Setter umåteleg stor pris på det:)

37Ynskjer dokke alle ei avslappande helg.

Klem frå Lill