søndag 5. oktober 2008

Hausten har for godt inntatt hagen og handarbeidet er klart.

  • En liten tur rundt i hagen i dag tidleg forteller dei harde fakta; Haust... og snart vinter.  Dei fleste plantar har inntatt dvalemodus for vinteren, og viser sine flottaste fargar:) 026 medan andre faktisk akkurat blomstrar og snøen kryper lenger og lenger nedover fjellsida. Eit vakkert skue, men vi har defenitivt tapt kampen for årstida. Tida er komen til kosleg innarbeid og tente lys medan det 002knitrar i peisen 020og katten vår Mimzy ligg sløvt på sofaen. Har gåande eit strikkeprosjekt fortida, og fyrste forsendelse har allereide komen fram til Dallas, Texas. 012Silje har mange gode venninner som har ei fantastisk inkluderande holdning, blide og hjelpsame:) Strikkar skjerf og luer til 049lagkameratane til Silje, dei treng det i korte periodar i desember og januar:)  Kan vere kjekt med noko handlaga. Fant et nytt garn som heiter Viking Balder, tjukt og fleirfarga men finnast også i einsfarga. 028NYT SØNDAGEN :)

   

2 kommentarer:

Stine sa...

Kan melde om heile 5,4 grader på Haramsøya i dag! Hausten har kommet ja.

Fam.Sandnes sa...

Flotte bilete du har tatt og ny design på bloggen. Kor du fekk til å legge ut den ?? Har prøvd fleir gonger,men blir slik at teksten rullar......
No middag opp i Lida. Gry og ungane har nett vore her på nybaka eplekake. Reknar med resten av kvelden blir fotball på Petterog har tenkt å prøve meg på å sy ny pose om eg får armane fri.
Klem