torsdag 16. oktober 2008

LIVE IN.....TANTE BRUUN.......GREEN GATE..........SNADDER:)

Idag tidleg etter at husbonden dro på fyrste flyet til Oslo, planla husfrua tur til Ålebyen for snadder-handel:))

Målet var butikken Live In der har dei som sagt det sagnomsuste merket GREEN GATE. Eit heilt rom fyllt til randen av koppar med prikkar, blomer, servietter, mugger i alle fargenyansar og mykje mykje meir:)) Var ute eter det nyaste mønstret som går i brun/grå farge - men det kjem inn i neste veke........ ny tur? Kunne likevel ikkje dy meg og endte opp med kaffe latte krus, koppar, fat og skåler.... Skal mixe i vilden sky no og lar bileta tale for seg

049 054

I morgo kjem kaffien til å smake ekstra godt...................... trur eg

050054

058056

For å seie det rett ut gjekk det ikkje betre på Tante Bruun:) Fekk smake trøfflar for fyrste gong, og det var snadder!no blir det kaffi i Green Gate koppane frå Live In og trøfflar og tente lys med dilledallerier frå Tante Bruun.

060

062
066og ei lita flaske

fyllt med velvære:)

........ lalalalalalife is wonderfull .....


4 kommentarer:

Tove sa...

Ja! Vart berre tre bileter med meg òg! Kan det vere at du hadde anna mal på bloggen din då du la ut dei bileta? Og så har du gått over til anna mal/bakgrunn etter det? No har du ganske smalt skrivefelt(midt på), og då kan det vere at bileter frå tidlegare innlegg "forsvinn" når innstillingane vert annleis... Kanskje? Men det er rart om det vert rett på di maskine heime... Hmmmm, dette må eg sove litt på!

Monika sa...

Heisan - snubla inn i bloggen din - her var det koselig å vere :)
Ser at du har vert på 2 av mine favoritt butikker i dag - kunne sikkert brukt mange røde lapper der ja
Eg har også Green gate - litt i grønt - rødt med blomster
Og dei røde med kvite prikker på - passer perfekt til jul og ellers når ein vil spre rundt seg med litt farge
Smil fra monika

Fam.Sandnes sa...

Heia :)
Gler meg til kaffi i dissa koppane....
Framleis er det slik med bilda...har du prøvd å endre oppløysinga di ? Flankong-flaska viser no, men no er delar av trøffel-bilete borte....Veit ikkje om Live writer tek hensyn til at du har den smale malen på sida di....vi må fundere meir i morga....skal gjer unna husarbeidet i ei fei så vi får tid til ei runde. som du ser i historia mi...ein kopp kaffe eller to har vi alltids tid til. Takk for koselig stund i kveld. Vore ein litt rar dag, men håpe dei held han på sjukehuset slik at dei får sjekka han skikkeleg.

God klem

Fam.Sandnes sa...

jIPPI NO VART DET FLOTT:)
tRUR DET VAR SLIK VI TRUDDE :)