fredag 24. oktober 2008

MITT  LILLE LAND ........................

33 BLOGGLANDIA... har smakt litt på det ordet ei ri....... Friplass?  Drømmeland? "Tilfluktsrom"?  BLOGGLANDIA......hmm..... Eit nydeleg LAND og det er hit eg drar når eg er rastlaus og er trengd for selskap, når eg vil sjå kva dei andre "innbyggarane" styre med, eller berre for å sjekke om nokon har "snakka" med meg idag:) Setter meg foran maskina og glaner og trykker i veg.

24

...... utan tanke på korleis eg ser ut..... Det er det som er så flott. Her kan eg sitte og "snakke" med bloggvenar utan både sminke og anna stasj:) ... utan tanke for kva eg har på meg eller korleis huset ser ut..........      betyr ikkje det dugg:)

1918 

Her er eg meg sjølv på både godt og ondt, og her blir eg akseptert for den eg er! Kan berre la orda renne inn i BLOGGLANDIA vel vitande om at nokon "høyrer" meg:) Det er ikkje alltid at orda som kjem ut blir flotte bilder, men meininga er der.........

23

..... og bloggvenane mine forstår kva eg meinar. Og i løpet av berre knappe to månader har eg fått mange i BLOGGLANDIA. Lett å bli kjent med andre her:)  Nokre få klikk på den optiske musa gjer underverkar .....

16

og vips har du fått ein ny ven:)) Her inne er lett å gi ROS, her er ein hyggeleg tone og her er snille innbyggarar:) Og det er slik eg vil ha det - både her og elles. Så ser du meg inne i bygda ......nøl ikkje men sei HEI:))

27

10 

Her skal eg kunne uttrykke mine tankar og meiningar , dele dei med venane mine med godt samvit:)  Le og gråte og berre vere meg sjølv:)Eg stortrivast her i BLOGGLANDIA og har tenkt å busette meg fast:) Det er takka vere Anne Grethe og  Stine at eg fekk augene opp for dette flotte fenomenet:))

20

6

Tusen takk for mange koselege og hyggelege kommentarar - både om kvardagstankar, dilledallerier og  om solstråla mi Silje. Setter umåteleg stor pris på det:)

37Ynskjer dokke alle ei avslappande helg.

Klem frå Lill

 

 

 

7 kommentarer:

Fam.Sandnes sa...

...hehe.....flott innlegg Lill.
Likte veldig godt bilde der hunden hadde hatt ei hyrdestund i heimen. Omlag slik ser det ut når mine 4 har fått frie tøylar i heimen vår:)
Uendeleg glad for at du også har flytta inn i bloggverda..her vil vi bygge og bu og vi skit i jantelova, bloggar i veg om det som ligg hjartet nærast, om kvardagen vår og om dilledalleri som vi er ekspertar til å tileigne oss.
Andre meir private ting ventilerar vi på kortkveldane...hihi..:)

Ha ein strålande kveld..kafe i morgon kanskje ??? Vi ringast!
Klem

Monika sa...

Heisan - ja velkommen inn i blogg land - og eg håper ogtror det er ein fine verden eg :)
Selv om det er noen der ute som ikkje heilt spiller på lag.
Så finnes det så utrolig mange gode mennesker der ute - som deler litt av seg til deg
Ha ei fine helg
Smil fra monika

Lille meg sa...

Veldig godt skrevet innlegg!
Det er så sant! Denne bloggverdenen er en fin plass å være, og en "blir kjent" med en hel masse flotte damer.
Ha en fin øndag!

Line sa...

Takk for koseleg kommentar inne hos meg, er så koseleg når dei som er innomm legg att spor etter
seg:0)
Flott innlegg, og eg fallt no særleg for den malande katten, eg då;0)
Ynskjer deg ei flott, ny veke i vakre Blogglandia!!
Klem

Astrid sa...

For eit flott og godt beskrivande innlegg:)
Det einaste minuset, for min del då, er at eg kanskje feilprioriterar tida mi litt for ofte etter at eg flytta til blogglandia;)
Ynskjer deg ei fin veke Lill!!

christinasinteriør sa...

Hei så koselig blogg du har!
Klart jeg kan sende deg!!
Bare send meg mail du på hva adresse etc.. Så får du mere info på hvordan vi gjør det!
Ha en fin mandag!

Dagny sa...

For eit retteleg bra og fornuftig innlegg! No har eg endeleg fått lagt deg til på favorittlista mi slik at eg har "kontrollen" på deg :-)

Det hadde forresten vore fole kjekt om du stakk innom jobb og tok deg ein kopp kaffi ein dag!
Ha ei fin veke :-)